autor:

Fara foto

» » Fripturi

.Friptura de miel

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
o pulpa de miel, - boia dulce ~jumatate de lingurita, - piper boabe, - lamaie, - apa, - unt, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pulpa de miel se freaca cu lamaia pe fiecare parte si se unge cu unt topit si cu boia dulce de ardei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se pune intr-o tava cu apa calda si cateva boabe de piper. Se baga la cuptor o ora, dupa care se intoarce, se stropeste cu sosul din tava si se mai lasa o ora. Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra ".Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Pentru marinada, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru

7 voturi    2 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi pe langa cel verde tocat rondele, pun catei de usturoi in carne, pe care in prealabil o crestez.Paste fericit!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si usturoi pe langa cel verde tocat rondele, pun catei de usturoi in carne, pe care in prealabil o crestez.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu adaug si usturoi pe langa cel verde tocat rondele, pun catei de usturoi in carne, pe care in prealabil o crestez.Paste fericit!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel