Se taie bucati carnea de miel si se pune la marinat peste noapte impreuna cu frunze de patrunjel, frunze de dafin, piper boabe, busuioc, chimen, rozmarin, chilli, ulei de masline si 1 pahar de vin. Se impaneaza cu usturoi, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline, se mai adauga sare si piper dupa gust si se da la cuptor aproximativ 1 ora la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai poate adauga apa sau vin. Se serveste cu garnitura de cartofi si muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii