autor:

Sidy

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
Pulpa miel, ceapa verde, usturoi verde, sare, piper, boia, patrunjel verde, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.
Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
Friptura poate fi pusa si intr-o punga Knorr daca doriti.
Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 7 comentarii

  • Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    O bunatate pe care o pregatesc intotdeauna primavara

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Buna, buna si frumoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Foarte gustoasa, cu usturoi verde si mai buna si frumoasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Super arata,deja mi s-a facut o foame,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Sidy, reteta ta e o provocare! Arata minunat.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Sidy mie nu-mi place mielul, dar recunosc ca friptura ta arata minunat!

    • ramona cerasela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

      A fost de necrezut pina nu am verificat personal: nu se adauga lichid, iar deasupra tavii se pun 2 folii de aluminiu si friptura iese extrem de suculenta, se topeste in gura, si nici nu mai e nevoie sa se umble la cuptor, sa se intoarca si sa se stropeasca cu sos, vin...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • Pulpa miel
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna, buna si frumoasa!

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi