autor:

diviana

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Autor: diviana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diviana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
carne de miel,sare, piper, 2 cepe, 5 catei de usturoi, boia sau bulion si o cana de apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care se pune sare si piper si se intoarce pe cealalta parte si se procedeaza la fel.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajeste in ulei pana devine ceapa sticloasa, dupa care se adauga boiaua sau bulionul (eu am folosit bulion) si cana de apa. Se da in clocot, apoi se toarna peste carnea de miel si se prajeste pana scade la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FRIPTURA DE PUI

FRIPTURA DE PUI

Copanele se spala, se condimenteaza, se pun in tava. Peste ele se toarna ulei amestecat cu apa si

16 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Ciocanele apetisante

Ciocanele apetisante

ciocanelele se parlesc de fulgi apoi se spala cu apa rece ,se aseaza intr-o tava peste ele se pune

3 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    o reteta buna,de luat in seama acum de paste.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Arata foarte bine friptura ta . De obicei pun ceapa si usturoiul verde, taiate cam de 2 cmm, asa crude....

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Arata f bine ...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Nu prea ma dau in vant dupa carnea de miel dar fripturica ta arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Arata tare bine, cred ca si gustul e pa masura.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Tare aspectoasa, dar cred ca e si gusroasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de diviana
Prajitura Televizor

Prajitura Televizor

-foi-*Se freaca faina cu untura, oul, cacaua, praful de copt sau amoniac si zaharul, dupa care se

39 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura "Valurile Dunarii"

Prajitura "Valurile Dunarii"

blat- *Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, dupa care se adauga uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu foi si crema caramel

Prajitura cu foi si crema caramel

***Foile:*** Se amesteca intr-un vas laptele, faina, zaharul, ouale, amoniacul stins. Se adauga faina

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri

costy1969 (Chef de cuisine)

o reteta buna,de luat in seama acum de paste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)