Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Ingrediente

  • carne de miel
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • boia sau bulion si o cana de apa.

Mod de preparare

Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care se pune sare si piper si se intoarce pe cealalta parte si se procedeaza la fel.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se prajeste in ulei pana devine ceapa sticloasa, dupa care se adauga boiaua sau bulionul (eu am folosit bulion) si cana de apa. Se da in clocot, apoi se toarna peste carnea de miel si se prajeste pana scade la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise