autor:

» » Fripturi

FRIPTURA DE MIEL FEZANDAT

Autor: stanescu.tanta (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stanescu.tanta (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
O pulpa de miel, 6 cepe, 3 morcovi, 2 ardei grasi, o capatana usturoi, 6 fire usturoi verde, sare,piper boabe ,foi de dafin ,boia de ardei iute si dulce, o sticla de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpa de miel si se aseaza intr-o tava ,se toaca ceapa Julien,morcovul rondele, ardeiul feliute, capatana de usturoi se curata si se impaneaza pulpa de miel, se condimenteaza dupa gust se pun foile de dafin si piperul boabe peste care se adauga vinul alb , se lasa la macerat 2-3 ore la rece ,timp in care se invarte dupa o parte pe alta. Se pune peste tava o folie de aluminiu si se da la cuptor cu foc potrivit 1 ora, spre sfarsit se adauga usturoiul verde taiat marunt ,daca este nevoie se mai adauga apa.
Se serveste cu salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL FEZANDAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • O pulpa de miel
  • 6 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • o capatana usturoi
  • 6 fire usturoi verde
  • sare,piper boabe ,foi de dafin ,boia de ardei iute si dulce
  • o sticla de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel la cuptor