Se dezoseaza pulpa de miel si se aseaza intr-o tava ,se toaca ceapa Julien,morcovul rondele, ardeiul feliute, capatana de usturoi se curata si se impaneaza pulpa de miel, se condimenteaza dupa gust se pun foile de dafin si piperul boabe peste care se adauga vinul alb , se lasa la macerat 2-3 ore la rece ,timp in care se invarte dupa o parte pe alta. Se pune peste tava o folie de aluminiu si se da la cuptor cu foc potrivit 1 ora, spre sfarsit se adauga usturoiul verde taiat marunt ,daca este nevoie se mai adauga apa.
Se serveste cu salata verde
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii