autor:

Fara foto

» » Fripturi

FRIPTURA DE MIEL FEZANDAT

Autor: stanescu.tanta (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stanescu.tanta (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
O pulpa de miel, 6 cepe, 3 morcovi, 2 ardei grasi, o capatana usturoi, 6 fire usturoi verde, sare, boabe ,foi de dafin ,boia de ardei iute si dulce, o sticla de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpa de miel si se aseaza intr-o tava ,se toaca ceapa Julien,morcovul rondele, ardeiul feliute, capatana de usturoi se curata si se impaneaza pulpa de miel, se condimenteaza dupa gust se pun foile de dafin si piperul boabe peste care se adauga vinul alb , se lasa la macerat 2-3 ore la rece ,timp in care se invarte dupa o parte pe alta. Se pune peste tava o folie de aluminiu si se da la cuptor cu foc potrivit 1 ora, spre sfarsit se adauga usturoiul verde taiat marunt ,daca este nevoie se mai adauga apa.
Se serveste cu salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL FEZANDAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
59h
Fripturi
Gãinã umplutã

Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor

Aceastã retetã este una dintre retetele traditionale de Crãciun si Anul Nou, din Nord pânã in

19 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • O pulpa de miel
  • 6 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • o capatana usturoi
  • 6 fire usturoi verde
  • sare, boabe ,foi de dafin ,boia de ardei iute si dulce
  • o sticla de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel in folie de aluminiu