Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si piper. Se acopera vasul si se laca la macerat intre 12 si 24 de ore. Dupa 12 ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu condimentele pe ea, se pune intr-un vas de yena cu zeama de la lamaie si vin, plus 1-2 linguri de ulei si se da la cuptor aproximativ 40 min.
se serveste cu garnitura de orez,sau legume gratinate si cu muraturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii