autor:

gabriela bacila

» » Fripturi

Friptura de miel impanata

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2008

Ingrediente
pulpa de miel, ceapa verde, usturoi verde, usturoi uscat, slanina, sare, piper, boia, ulei, vin

Dificultate: Ridicata Timp: 3h

12 voturi

Mod de preparare

Pulpa de miel se inteapa cu cutitul. In gaurile facute se introduce cite o bucatica de slaninuta si un catel de usturoi. Se unge pulpa cu ulei, se sareaza, se pipereaza si se da cu boia. Intr-o tava se pune ceapa verde si usturoiul. Pulpa se aseaza pe stratul verde. Se mai pun putin ulei in tava, apa si vin. Se da la cuptor. Spre sfirsit mai adaugati un pahar de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel impanata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile

5 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Pulpe la punga cu cartofi

Pulpe la punga cu cartofi

Pulpele se pun la fiert in apa timp de 5 minute si apoi se scot si se zvanta. Se presara cu condimentul

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • gabriela bacila

    gabriela bacila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

    Multumesc, Andreea. Paste fericit si tie!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    O friptura delicioasa.Paste fericit!

Dificultate

Ridicata

Timp

3h

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

gabriela bacila (Chef de cuisine)

Multumesc, Andreea. Paste fericit si tie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor