Pulpa de miel se inteapa cu cutitul. In gaurile facute se introduce cite o bucatica de slaninuta si un catel de usturoi. Se unge pulpa cu ulei, se sareaza, se pipereaza si se da cu boia. Intr-o tava se pune ceapa verde si usturoiul. Pulpa se aseaza pe stratul verde. Se mai pun putin ulei in tava, apa si vin. Se da la cuptor. Spre sfirsit mai adaugati un pahar de vin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii