autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Friptura de miel in vin

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2016

Ingrediente
pulpa de miel,300 ml vin alb sec,condiment friptura de miel,o legatura de usturoi verde,50 ml ulei de masline,o capatana mica de usturoi,2 foi de dafin,un praf de piper macinat,un praf de sare, mai este necesar,usturoi verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Pulpa de miel(eu am facut doua pulpe,una de spate si cea de fata)se spala bine,se curata de pielita spumoasa,apoi se taie in bucati potrivite,fara a se desprinde in partea de jos,se stropeste cu putin ulei de masline,se da cu condimentele de friptura,apoi se inteapa muschiul din loc in loc cu un cutin si impanam carnea cu catei de usturoi(taiati in doua, pe lung),apoi se aseaza intr-o tavita stransa in care am pus o lingura de ulei de masline,se stropeste cu vinul alb ,foile de dafin,se mai presara piper si se da la rece ,la marinat ,cateva ore,de seara pana a doua zi.Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor,cca.60 minute,dupa care se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca bine.Cand carnea incepe sa se rumeneasca usor ,se taie usturoiul verde marunt si se presara deasupra si se mai lasa cateva minunete,pana ce carnea se va rumeni bine.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel in vin rosu

Friptura de miel in vin rosu

Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange. Punem uleiul

28 voturi    11 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • pulpa de miel,300 ml vin alb sec,condiment friptura de miel,o legatura de usturoi verde,50 ml ulei de masline,o capatana mica de usturoi,2 foi de dafin,un praf de piper macinat,un praf de sare, mai este necesar,usturoi verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu legume