autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de miel invelita

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
2 kg pulpa de miel, 200 g slanina afumata, 1 pahar vin alb, usturoi, cimbru, 1/2 lamaie, sare, piper boabe, 1 ceasca ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu un cutit si se asaza intr-o forma de sticla incasabila. Se freaca carnea cu lamaie, apoi cu mujdei de usturoi si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau supa. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina taiata fasii subtiri. Se introduce forma la cuptor si se frige la foc iute. In tava se pun si boabe de piper, iar dupa o ora se intoarce friptira si se adauga vinul (se poate folosi coniac). Cand friptura s-a rumenit pe ambele parti, se scoate si se inlatura slanina. Se taie felii groase si se serveste calda, cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel invelita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov). Se

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    O reteta interesanta.Eu pun cateii de usturoi in carne, pe care o crestez putin.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

O reteta interesanta.Eu pun cateii de usturoi in carne, pe care o crestez putin.Paste fericit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui cu cartofi la cuptor