autor:

elena

» » Fripturi

Friptura de miel la cuptor

Autor: elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2012

Ingrediente
2 kg de carne de miel, ceapa verde, sare, piper, boia dulce, oregano sau rozmarin, usturoi vegeta, ulei, apa si un pahar de vin rosu sau alb la preferinta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine carnea de miel si se curata de eventualele resturi de piele .Dupa ce am spalat carnea de miel se aseaza intr-un castron mai mare de plastic si incepem sa condimentam dupa bunul plac minunata carne de miel se va lasa pana a doua zi in sucul care se va forma de la condimente.Adoua zi se va aseza in tava si se va turna jumatate de pahar de ulei si un pahar mare de vin si se va adauga si ceapa verde tocata,punem tava la cuptor si vom avea grija sa o intoarcem din cand in cand

ca sa patrunda bine sucul in ea ,cand carnea va fi frageda atunci se va opri cuptorul si se va acoperi cu o hartie de aluminiu.Va urez pofta buna imi pare foarte rau ca nu am apucat sa fac si foto dar va promit ca o sa adaug si poza va multumesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza

72 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 kg de carne de miel
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano sau rozmarin
  • usturoi vegeta
  • ulei
  • apa si un pahar de vin rosu sau alb la preferinta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi aurii