Se spala bine carnea de miel si se curata de eventualele resturi de piele .Dupa ce am spalat carnea de miel se aseaza intr-un castron mai mare de plastic si incepem sa condimentam dupa bunul plac minunata carne de miel se va lasa pana a doua zi in sucul care se va forma de la condimente.Adoua zi se va aseza in tava si se va turna jumatate de pahar de ulei si un pahar mare de vin si se va adauga si ceapa verde tocata,punem tava la cuptor si vom avea grija sa o intoarcem din cand in cand
ca sa patrunda bine sucul in ea ,cand carnea va fi frageda atunci se va opri cuptorul si se va acoperi cu o hartie de aluminiu.Va urez pofta buna imi pare foarte rau ca nu am apucat sa fac si foto dar va promit ca o sa adaug si poza va multumesc

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii