Se spala bine carnea de miel si se curata de eventualele resturi de piele .Dupa ce am spalat carnea de miel se aseaza intr-un castron mai mare de plastic si incepem sa condimentam dupa bunul plac minunata carne de miel se va lasa pana a doua zi in sucul care se va forma de la condimente.Adoua zi se va aseza in tava si se va turna jumatate de pahar de ulei si un pahar mare de vin si se va adauga si ceapa verde tocata,punem tava la cuptor si vom avea grija sa o intoarcem din cand in cand
ca sa patrunda bine sucul in ea ,cand carnea va fi frageda atunci se va opri cuptorul si se va acoperi cu o hartie de aluminiu.Va urez pofta buna imi pare foarte rau ca nu am apucat sa fac si foto dar va promit ca o sa adaug si poza va multumesc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii