Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
carne de miel, ulei, morcovi, telina radacina, ceapa, piper, sare, usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se inabusa in cuptor, intr-o tava cu ulei si 100 ml de apa impreuna cu morcovii, telina, ceapa, usturoi, piper si sare. Se stropeste din timp in timp cu jiul format. Dupa frigare, carnea se raceste si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la tava" nu uita sa-i faci un
review
Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin,
65 voturi
9 comentarii
2h
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate