autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura de miel la tava cu cartofi

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
2kg carne de miel, 2linguri untura, sare, piper, boia dulce, 1kg cartofi, o lingura bulion

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite, se presara cu sare si piper, si se aseaza intr-o tava cu untura topita si se intorc bucatile sa se unga pe ambele parti. Cartofii curatati se taie rondele, mai groase, se presara cu piper si se trec putin prin untura incinsa. Se toarna peste cartofi o lingura de bulion amestecata cu 2 linguri de apa, apoi cartofii se pun in tava cu carne. Tava se introduce in cuptor sa se rumeneasca carnea si cartofii, la nevoie se mai adauga apa calda, se serveste calda cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de miel la tava cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripura pulpe de pui si carne de porc

Fripura pulpe de pui si carne de porc

Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam

12 voturi    10 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Pui cu susan

Pui cu susan

Recomand cu draga inima puiul preparat in felul asta, iese absolut delicios! Si nici nu ai nevoie

2 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Peste carnea de miel este bine sa se puna usturoi maruntit(poate fi si verde si atunci se taie marunt si frunzele)

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2kg carne de miel
  • 2linguri untura
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1kg cartofi
  • o lingura bulion

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Peste carnea de miel este bine sa se puna usturoi maruntit(poate fi si verde si atunci se taie marunt si frunzele)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi