friptura de miel la tava cu cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg carne de miel
  • 2linguri untura
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1kg cartofi
  • o lingura bulion

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite, se presara cu sare si piper, si se aseaza intr-o tava cu untura topita si se intorc bucatile sa se unga pe ambele parti. Cartofii curatati se taie rondele, mai groase, se presara cu piper si se trec putin prin untura incinsa. Se toarna peste cartofi o lingura de bulion amestecata cu 2 linguri de apa, apoi cartofii se pun in tava cu carne. Tava se introduce in cuptor sa se rumeneasca carnea si cartofii, la nevoie se mai adauga apa calda, se serveste calda cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise