friptura de miel la tava cu cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg carne de miel
  • 2linguri untura
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1kg cartofi
  • o lingura bulion

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite, se presara cu sare si piper, si se aseaza intr-o tava cu untura topita si se intorc bucatile sa se unga pe ambele parti. Cartofii curatati se taie rondele, mai groase, se presara cu piper si se trec putin prin untura incinsa. Se toarna peste cartofi o lingura de bulion amestecata cu 2 linguri de apa, apoi cartofii se pun in tava cu carne. Tava se introduce in cuptor sa se rumeneasca carnea si cartofii, la nevoie se mai adauga apa calda, se serveste calda cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor