Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se aseaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si rumenita, se scoate din cuptor si se tempereaza la rece (se tine pe masa acoperita). Apoi se portioneaza si se mentine la cald in sosul format. La servire se aseaza fripturile pe platou sau pe farfurii, cu sosul format, insotite de garnituri si salate, dupa preferinta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii