Friptura de oaie

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa
Friptura de oaie

Ingrediente

  • -o carcasa de oaie (27 kg.),
  • -6 cepe mari,
  • -4 capatane de usturoi,
  • -1 plic praf de usturoi,
  • -1 plic condimente de miel,
  • -1 lingura boia de ardei iute,
  • -1 lingura boia de ardei dulce,
  • -2 linguri sare,
  • - 1 lingura paprika dulce
  • -1 lingura curry,
  • -1 lingura cimbru,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura piper macinat
  • -1 ardei iute,
  • -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  • -1 l vin alb.

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg, adaugam toate condimentele enumerate mai sus ,adaugam vinul si apa cat sa cuprinda carnea.

Punem la foc totul pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor