autor:

Brindusa_Aluculesei

» » Fripturi

Friptura de oaie

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Ingrediente
-o carcasa de oaie (27 kg.),, -6 cepe mari,, -4 capatane de usturoi,, -1 plic praf de usturoi,, -1 plic condimente de miel,, -1 lingura boia de ardei iute,, -1 lingura boia de ardei dulce,, -2 linguri sare,, - 1 lingura paprika dulce, -1 lingura curry,, -1 lingura cimbru,, -1 lingura oregano,, -1 lingura piper macinat, -1 ardei iute,, -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,, -1 l vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 6h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg, adaugam toate condimentele enumerate mai sus ,adaugam vinul si apa cat sa cuprinda carnea.



Punem la foc totul pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se taie in bucati de 1 cm. Bucatile se aseaza in caserola pentru marinat. Intr-un bol, se

1 vot    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti
Friptura de oaie in aluat de paine

Friptura de oaie in aluat de paine

-Se inlatura oasele de la pulpa de oaie,se sectioneaza,sa se poata patrunde usor,se presoara cu sare

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

6h

1 vot

Ingrediente

  • -o carcasa de oaie (27 kg.),
  • -6 cepe mari,
  • -4 capatane de usturoi,
  • -1 plic praf de usturoi,
  • -1 plic condimente de miel,
  • -1 lingura boia de ardei iute,
  • -1 lingura boia de ardei dulce,
  • -2 linguri sare,
  • - 1 lingura paprika dulce
  • -1 lingura curry,
  • -1 lingura cimbru,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura piper macinat
  • -1 ardei iute,
  • -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  • -1 l vin alb.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui cu piept de pui