Friptura de oaie

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa
Friptura de oaie

Ingrediente

  • -o carcasa de oaie (27 kg.),
  • -6 cepe mari,
  • -4 capatane de usturoi,
  • -1 plic praf de usturoi,
  • -1 plic condimente de miel,
  • -1 lingura boia de ardei iute,
  • -1 lingura boia de ardei dulce,
  • -2 linguri sare,
  • - 1 lingura paprika dulce
  • -1 lingura curry,
  • -1 lingura cimbru,
  • -1 lingura oregano,
  • -1 lingura piper macinat
  • -1 ardei iute,
  • -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  • -1 l vin alb.

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg, adaugam toate condimentele enumerate mai sus ,adaugam vinul si apa cat sa cuprinda carnea.

Punem la foc totul pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura