Reteta postata pe: 12 iunie 2008
Ingrediente
- carne de porc, - ulei, - piper, - sare, - usturoi, - cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Taiati carnea in bucatele cat mai subtiri si asezati intr-o tava unsa cu ulei; turnati 100ml apa si puneti-o in cuptorul incins. Dupa 25 de minute se condimenteaza cu piper si sare si se intoarce ca sa fie patrunsa uniform. Cind carnea incepe sa formeze o crusta, acoperiti-o cu un capac pentru a mentine vaporii de apa, astfel mentinandu-i fragezimea. Dupa ce s-a rumenit bine, adaugati 3 catei de usturoi taiati in felii si stropiti friptura cu sos. Timpul de preparare pentru friptura de porc este de pana la 1h 40′.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un
review
Se aseaza toate ingredientele intr-o tava,se stropesc cu ulei se adauga condimente,o cana de apa
Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece,
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate