1. Se încinge cuptorul la 190°. Între timp, carnea se spală și se bate, apoi se asezonează cu mirodeniile, sarea și piperul. Se pun bucățile de carne într-o tavă încăpătoare și se adaugă untul, foaia de dafin, vinul și cățeii de usturoi necurățați, zdrobiți doar cu latul cuțitului. Tava se acoperă cu o folie de aluminiu și se dă la cuptor timp de 45 de minute. Apoi, se scoate tava din cuptor, se dă la o parte folia de pe tavă (cu atenție la aburii fierbinți). Temperatura cuptorului se crește la 210° (foc mare) și se reintroduce tava în cuptor, câte 8-10 minute pe fiecare parte, până se rumenește.
2. Friptura de porc se servește alături de cartofii prăjiți și ciupercile făcute la grătar.
Poftă Bună!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii