1.Se preincalzeste cuptorul la 375*C.
2.Se unge un vas termorezistent cu ulei vegetal si se pune in cuptor pana devine fierbinte.Se pune carnea de porc si se frige pana se rumeneste pe toate partile ,circa 6 minute.
3.Intr-un bol, se combina mierea cu sucul de portocale, concentratul de mere, piper, sare si zahar brun.Se toarna peste carnea de porc.Se aseaza cartofii dulci de jur imprejurul bucatii de carne.Se acopera vasul si se coace timp de 2 ore,reducandu-se temperatura cuptorului la 150*C.
4.Se pun bucatile de mere in vas si se mai continua coacerea in vasul descoperit timp de 20 de minute,pana merele devin moi.Se scoate vasul si se lasa 20 de minute ,apoi se scoate carnea si se taie felii.Se serveste cu cartofii dulci si merele coapte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii