1.Se preincalzeste cuptorul la 375*C.
2.Se unge un vas termorezistent cu ulei vegetal si se pune in cuptor pana devine fierbinte.Se pune carnea de porc si se frige pana se rumeneste pe toate partile ,circa 6 minute.
3.Intr-un bol, se combina mierea cu sucul de portocale, concentratul de mere, piper, sare si zahar brun.Se toarna peste carnea de porc.Se aseaza cartofii dulci de jur imprejurul bucatii de carne.Se acopera vasul si se coace timp de 2 ore,reducandu-se temperatura cuptorului la 150*C.
4.Se pun bucatile de mere in vas si se mai continua coacerea in vasul descoperit timp de 20 de minute,pana merele devin moi.Se scoate vasul si se lasa 20 de minute ,apoi se scoate carnea si se taie felii.Se serveste cu cartofii dulci si merele coapte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii