Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Ingrediente

  • - fripturi de porc
  • -cartofi prajiti/nature
  • -ardei copti pentru decor
  • Sos bechamel:
  • -100 gr. faina
  • -100 gr.unt
  • -aprox.1 lt lapte
  • -patrunjel
  • -sare

Mod de preparare

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar sau la cuptor mie una imi plac pe gratar mai mult... Sosul bechamel: se pune untul intr-o oala la foc pana se topeste apoi se adauga faiana si se amesteca bine dupa care se pune laptele putin cate putin pana se incorporeaza. La sfarsit se adauga patrunjelul si sarea dupa gust. Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor