Reteta postata pe: 07 mai 2011
Ingrediente
- fripturi de porc, -cartofi prajiti/nature, -ardei copti pentru decor, , Sos bechamel:, -100 gr. faina, -100 gr.unt, -aprox.1 lt lapte, -patrunjel, -sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar sau la cuptor mie una imi plac pe gratar mai mult... Sosul bechamel: se pune untul intr-o oala la foc pana se topeste apoi se adauga faiana si se amesteca bine dupa care se pune laptele putin cate putin pana se incorporeaza. La sfarsit se adauga patrunjelul si sarea dupa gust. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie cartofii cubulete si se aseaza uniform in
7 voturi
0 comentarii
1h 30 min
se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi
11 voturi
7 comentarii
7h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate