autor:

Alice Ciobanu

» » Fripturi

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2011

Ingrediente
1 kg carne de porc, 2 căni apă, 4 căţei usturoi, 1 ceapă mare, 100 gr unt, rozmarin, sare, piper, foi dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul tăiat feliuţe. carnea am tăiat-o în felii de grosime potrivită şi am pus-o la macerat, pentru 3 ore, în acest amestec.

Într-o tavă am topit untul, am pus carnea macerată, presărată cu ceapa tocată şi am acoperit totul cu folie de aluminiu.

Am dat la cuptor pentru 40 minute după care am scos folie şiam mai lăsat încă 20 minute.

Am servit friptura caldă cu harbuz roşu murat şi cu cartofi cu salvie la cuptor (combinaţie neobişnuită? ..:)) foarte bunăăăă.....)
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de porc cu ceapă la tavă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem

3 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Snitele de pui cu susan

Snitele de pui cu susan

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat bine şi se condimentează cu sare, piper

1 vot    1 comentariu
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

    Imi place combinatia , e super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place combinatia , e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos