Friptura de porc cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc cu ciuperci

Ingrediente

  • 4 muschiuri de porc bine batute
  • 4 lingurite de faina
  • O lingurita salvie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri unt
  • O ceapa taiata marunt
  • 200g ciuperci feliate
  • 3 lingurite cherry
  • 200ml smantana

Mod de preparare

Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie.

Incalziti o tigaie cu o lingura de ulei si untul. Prajiti porcul pe toate partile pana devine auriu. Luati de pe foc si tineti la cald.

Intr-o tigaie incalziti restul de ulei si prajiti un minut ceapa. Adaugati ciupercile pentru 3 minute. Adaugati cherry-ul si lasati sa dea in clocot. Puneti smantana, amestecati putin, apoi feliile de carne si lasati pentru 5 minute la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor