autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc cu costita

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1 bucata de pulpa de porc de 700 g, 200 g costita afumata, condimente knorr pentru porc, 1 pahar vin rosu, cimbru uscat, 100 g slaninuta afumata, 1 graunte usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se cresteaza o bucata lunga de pulpa de porc pe partea superioara si se infig in aceasta spinare felii de costita afumata si de slaninuta afumata, precum si felii de usturoi. Se baga in punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi si se lasa la cuptorul incins cam 45 de minute. Spre sfarsit se adauga cimbrul si vinul rosu si se mai lasa 10 minute. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripturã din piept de porc picant cu cartofi Hasselback

Fripturã din piept de porc picant cu cartofi Hasselback

Carnea se condimenteazã cu sare,piper,usturoi feliat,dafin,rozmarin,picant,pastã de ardei si 1

10 voturi    15 comentarii
1h
Fripturi
Aripi de pui fripte si crocante

Aripi de pui fripte si crocante

Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust. Aripile

2 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    foarte buna

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de porc de 700 g
  • 200 g costita afumata
  • condimente knorr pentru porc
  • 1 pahar vin rosu
  • cimbru uscat
  • 100 g slaninuta afumata
  • 1 graunte usturoi

Raporteaza reteta

Alice85

Alice85 (Chef de cuisine)

foarte buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui cu cartofi la cuptor