Se cresteaza o bucata lunga de pulpa de porc pe partea superioara si se infig in aceasta spinare felii de costita afumata si de slaninuta afumata, precum si felii de usturoi. Se baga in punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi si se lasa la cuptorul incins cam 45 de minute. Spre sfarsit se adauga cimbrul si vinul rosu si se mai lasa 10 minute. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii