Se cresteaza o bucata lunga de pulpa de porc pe partea superioara si se infig in aceasta spinare felii de costita afumata si de slaninuta afumata, precum si felii de usturoi. Se baga in punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi si se lasa la cuptorul incins cam 45 de minute. Spre sfarsit se adauga cimbrul si vinul rosu si se mai lasa 10 minute. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii