autor:

» » Fripturi

Friptura de porc cu costita

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1 bucata de pulpa de porc de 700 g, 200 g costita afumata, condimente knorr pentru porc, 1 pahar vin rosu, cimbru uscat, 100 g slaninuta afumata, 1 graunte usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se cresteaza o bucata lunga de pulpa de porc pe partea superioara si se infig in aceasta spinare felii de costita afumata si de slaninuta afumata, precum si felii de usturoi. Se baga in punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi si se lasa la cuptorul incins cam 45 de minute. Spre sfarsit se adauga cimbrul si vinul rosu si se mai lasa 10 minute. Se serveste calda cu garnitura de cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    foarte buna

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de porc de 700 g
  • 200 g costita afumata
  • condimente knorr pentru porc
  • 1 pahar vin rosu
  • cimbru uscat
  • 100 g slaninuta afumata
  • 1 graunte usturoi

Raporteaza reteta

Alice85

Alice85 (Chef de cuisine)

foarte buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Miel umplut