autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc cu robarba

Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
muschi de porc rubarba 2-3 fire sfecla 300 de grame ceapa 4-5 cepe morcov 3 costita afumata 2 pahare de vin alb.sare piper delikat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se cresteaza si se face o felie mai mare apoi se pune ceapa taiata solzi ; bucatele de morcov; rubarba fisi si sfecla se ruleaza si se face sul se pune intr-o tava si se pune costita afumata. Se da la cuptor dupa ce se pune vin alb si apa, delikat si piper si apa. Se da la cuptor pina scade vonul e gata si se rumeneste costita afumate de dasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu robarba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Se curata pulpele si aripioarele (se pot face sau numai pulpe, sau numai aripioare, sau chiar un

5 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Fripturi
Peste la steamer by copilou

Peste la steamer by copilou

Se spala morcovi, cartofi si ciupercile, apoi se curata. Morcovi, cartofi si ciupercile se pun in

3 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de claud1a04
Negresa de Craciun

Negresa de Craciun

1. Se ia un castron curat incapator se se separa 10 oua albusul se pune in castron separat

81 voturi    36 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui

Se spala pieptii de pui, se taie bucati si se pun la fiert cu condimente de pui. Se spala cartofii,

13 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc