Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati si o rumeniti usor pe toate partile, fara sa o intepati caci iese sucul ,cu 2 linguri de lemn.Varsati vinul si lasati sa se evaporeze dupa care varsati laptele caldut si lasati sa coaca pana scade lichidul la jumatate la foc mic.Condimentati dupa gust cu sare si piper.Cand carnea e gata o scoateti si o lasati sa se raceasca.La sos ii adaugati amidonul si lasati sa se ingroase dupa care puneti alunele.Carnea o taiati felii si o puneti din nou sa se incalzeasca in sos in momentul servirii.Sosul il puteti lasa asa sau il puteti mixa cu mixerul de imersione.Mie imi place sa simt alunele si il las asa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii