Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati si o rumeniti usor pe toate partile, fara sa o intepati caci iese sucul ,cu 2 linguri de lemn.Varsati vinul si lasati sa se evaporeze dupa care varsati laptele caldut si lasati sa coaca pana scade lichidul la jumatate la foc mic.Condimentati dupa gust cu sare si piper.Cand carnea e gata o scoateti si o lasati sa se raceasca.La sos ii adaugati amidonul si lasati sa se ingroase dupa care puneti alunele.Carnea o taiati felii si o puneti din nou sa se incalzeasca in sos in momentul servirii.Sosul il puteti lasa asa sau il puteti mixa cu mixerul de imersione.Mie imi place sa simt alunele si il las asa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii