Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne se pune intr-o tava si se da la cuptor pentru cel putin 45 minute.
Scoatem dupa 45 min carnea din punga, golim sosul rezultat peste carne si mai dam din nou tava cu carne la cuptor pentru a se rumeni putin.Cand s-a rumenit carnea,scurgem sosul intr-o tigaie, adaugam mustarul si smantana. Adaugam peste 1-2 min si boabele de piper si mai lasam 1 minut pe foc.Carnea se feliaza pentru a fi servita.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii