autor:

*alice*

» » Fripturi

Friptura de porc cu sos de rosii

Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: *alice* (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 august 2011

Ingrediente
o bucata carne de porc, 4-5 rosii, usturoi dupa gustul fiecaruia, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne se feliaza , se pune ulei intr-o tigaie si se pune la prajit. Intre timp , pregatesti sosul de rosii: dai pe razatoare rosiile si adaugi sare. Usturoiul il tai bucatele sau il faramitezi ca pentru mujdei si il adaugi in sosul de rosii si omogenizezi. Cand carnea este aproape gata adaugi sosul si lasi pana se prajeste bine carnea.

Aceasta reteta se poate face si in cuptor si iese tot la fel de gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Capatana de vitel in aluat - reteta proprie

Capatana de vitel in aluat - reteta proprie

Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste

24 voturi    6 comentarii
10h
Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si

3 voturi    3 comentarii
59 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de *alice*
Tort cu mere crude

Tort cu mere crude

Pui stafidele la inmuiat in rom si apoi pisezi biscuitii. Cureti merele si le razuiesti. Presezi

1 vot    0 comentarii
30 min
Torturi
Glazura alba pentru prajituri

Glazura alba pentru prajituri

Se bate albusul cu o lingura de lemn si se adauga zaharul treptat pana iti iese o compozitie mai

1 vot    0 comentarii
3 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.