autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de porc cu usturoi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg carne de porc putin mai grasa, sare, piper, usturoi, doua linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o von praji adaugam uleiul si apoi carnea condimentata. Dupa ce se prajeste putin pe toate partile ,adaugam o cana cu apa si acoperim cratita .
Lasam sa fiarba putin pina scade toata apa si apoi prajim carnea in untura lasata. Prajim pe toate partile si adaugam si usturoiul presat.
Daca doriti sa faceti friptura la cuptor, se poate folosi o punga Knorr.
Friptura se serveste cu cartofi piure si cu salata.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Taiem felii potrivite carnea de porc. Intr-un bol amestecam sosul de soia cu 2-3 linguri ulei si

8 voturi    3 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Musaca

Musaca

Musacaua este o mancare foarte usor de facut si foarte gustoasa. Sunt mai multe variante care circula

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ianos Pop , 09 aprilie 2015

    f

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Bine mai arata !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    La cuptor şi cu cartofi e delicioasă!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Ce bine arata, cum as papa o portie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Delicios...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Bun,bun.............

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Mmmmmmmmmmm chiar mi-ai facut pofta SIDY de vreo saptamana ma tot rog de sot sa aprinda gratarul sa facem o friptura dar pace, poate saptamana asta reusim.

    • Fara foto

      Menuca , 21 septembrie 2009

      Sidy,i-mi lasa gura apa,vreau si eu o portie

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Bun,bun. Tare imi mai place ripturica de porc!!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Apetisanta!!!!!!!!!!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Apetiantă! Ca tot ce face Sidy!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Waw ce bunatate!! FELICITARI!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Kabab hindi(specific arab)