Friptura de porc cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Friptura de porc cu usturoi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc putin mai grasa
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • doua linguri ulei

Mod de preparare

Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o von praji adaugam uleiul si apoi carnea condimentata. Dupa ce se prajeste putin pe toate partile ,adaugam o cana cu apa si acoperim cratita .

Lasam sa fiarba putin pina scade toata apa si apoi prajim carnea in untura lasata. Prajim pe toate partile si adaugam si usturoiul presat.

Daca doriti sa faceti friptura la cuptor, se poate folosi o punga Knorr.

Friptura se serveste cu cartofi piure si cu salata.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor