autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc delicioasa

Autor: CRISTIAN HAITAU (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTIAN HAITAU (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Ingrediente
1 KG CARNE DE PORC FARA GRASIME, 4 MORCOVI MARI, O CAPATANA DE USTUROI, UNTDELEMN, SARE, PIPER, CORIANDRU, VEGETA, 1/4PACHET UNT

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

33 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea felii mai groase, morcovul rondele. Se unge tava cu ulei, se asaza carnea, intre feliile de carne se asaza morcovii.
Se adauga 100ml apa in tava si se pune usturoiul curatat si taiat felii. Inainte de a bga tava la cuptor, se pune pe fiecarea felie de carne cate o bucatica e unt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc marinata la grill (gratar)

Ceafa de porc marinata la grill (gratar)

Pentru marinata se amesteca mustarul cu vinul,cu zeama de lamaie,untul topit si condimente dupa gust.. Bucatile

6 voturi    8 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de pui marinata la grill

Friptura de pui marinata la grill

Carnea se curata , se spala, si se introduce in marinata unde va sta cca 30 de minute... Dupa ce

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    E o friptura simpla, adevarata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

33 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc in sos de bere