autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc delicioasa

Autor: CRISTIAN HAITAU (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTIAN HAITAU (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Ingrediente
1 KG CARNE DE PORC FARA GRASIME, 4 MORCOVI MARI, O CAPATANA DE USTUROI, UNTDELEMN, SARE, PIPER, CORIANDRU, VEGETA, 1/4PACHET UNT

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

33 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea felii mai groase, morcovul rondele. Se unge tava cu ulei, se asaza carnea, intre feliile de carne se asaza morcovii.
Se adauga 100ml apa in tava si se pune usturoiul curatat si taiat felii. Inainte de a bga tava la cuptor, se pune pe fiecarea felie de carne cate o bucatica e unt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu struguri

Piept de pui cu struguri

Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare

4 voturi    16 comentarii
3h
Fripturi
Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen

Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen

Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp,

5 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    E o friptura simpla, adevarata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

33 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi