autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc delicioasa

Autor: CRISTIAN HAITAU (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTIAN HAITAU (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2007

Ingrediente
1 KG CARNE DE PORC FARA GRASIME, 4 MORCOVI MARI, O CAPATANA DE USTUROI, UNTDELEMN, SARE, PIPER, CORIANDRU, VEGETA, 1/4PACHET UNT

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

33 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea felii mai groase, morcovul rondele. Se unge tava cu ulei, se asaza carnea, intre feliile de carne se asaza morcovii.
Se adauga 100ml apa in tava si se pune usturoiul curatat si taiat felii. Inainte de a bga tava la cuptor, se pune pe fiecarea felie de carne cate o bucatica e unt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
muschiulet in sos la cuptor

muschiulet in sos la cuptor

-Muschiul se sterge bine dupa spalare cu hartie de bucatarie,se aseaza intr-o tava acoperit de morcovul

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin

Cotlet de porc cu sos de vin

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un

2 voturi    5 comentarii
15 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    E o friptura simpla, adevarata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

33 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor