autor:

susu

» » Fripturi

Friptura de porc impanata la cuptor

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg carne de porc sa aibe si nitica grasime, 1 capatana de usturoi, 3 morcovi, 1 gutuie, vin rosu sec sau demisec, ulei de masline, mustar, amestec de condimente pentru friptura: boia dulce sau picanta, cimbru, piper, vegeta, oregano, busuioc, rozmarin.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate partile. Se cresteaza pentru a se introduce catei de usturoi si se lasa la frigider de pe-o zi pe alta. Se pune carnea a doua zi impreuna cu morcovii intregi, gutuia bucati mai mari si vinul cu apa. Eu am folosit carne de porc de tara si am pus o parte apa si trei de vin. Se da la cuptor la foc mic cateva ore bune. Se mai stropeste carnea din cand in cand cu sosul din tava pentru a se rumeni frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si

3 voturi    3 comentarii
59 min
Fripturi
Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Delicioasa ...

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2012

    Tare bine arata! Mi s-a facut pofta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Tare frumos rumenita. Si eu am gatit azi cu garnitura de cartofi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc sa aibe si nitica grasime
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 morcovi
  • 1 gutuie
  • vin rosu sec sau demisec
  • ulei de masline
  • mustar
  • amestec de condimente pentru friptura: boia dulce sau picanta
  • cimbru
  • piper
  • vegeta
  • oregano
  • busuioc
  • rozmarin.

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Salata Greceasca susu

Salata Greceasca susu

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru; Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

6 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu legume si creveti

Salata de orez cu legume si creveti

Se pun la fiert 2 pahare de apa ( acelasi pahar cu care s-a masurat orezul) un praf de sare, si un

12 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata indragostitilor

Salata indragostitilor

Taiati fructul de avocado in doua jumatati Curatati coaja si scoateti samburele Cu o lingura,

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate reci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa ...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui la cuptor cu masline si prune uscate