Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare(care sa o puteti da la cuptor),puneti ceapa si usturoiul tocata si caliti-le un -doua minute si puneti carnea,pe care va trebuie sa o intoarceti pe toate partile pana se rumeneste un pic. Puneti cimbru, foi de dafin, turnati berea si dati la cuptor sau puteti sa o lasati pe aragaz,dar sa o acoperiti cu capac. Noi o servim cu piure. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii