autor:

Florenta Dinu

» » Fripturi

Friptura de porc in sos de bere

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2012

Ingrediente
O bucata de 500-600g de porc (eu am avut un cotlet cu os), putin ulei, o ceapa, usturoi (2-3 catei), cimbru, 2 foi de dafin, o cutie de bere.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare(care sa o puteti da la cuptor),puneti ceapa si usturoiul tocata si caliti-le un -doua minute si puneti carnea,pe care va trebuie sa o intoarceti pe toate partile pana se rumeneste un pic. Puneti cimbru, foi de dafin, turnati berea si dati la cuptor sau puteti sa o lasati pe aragaz,dar sa o acoperiti cu capac. Noi o servim cu piure. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pork baby-back ribs - Costite de porc

Pork baby-back ribs - Costite de porc

Se spala costilele si se pun la fiert in apa rece sa fie acoperite cu ceapa, usuroiul si foile de

46 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ceafa la tava alla Claudiu

Ceafa la tava alla Claudiu

Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si

7 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • O bucata de 500-600g de porc (eu am avut un cotlet cu os)
  • putin ulei
  • o ceapa
  • usturoi (2-3 catei)
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • o cutie de bere.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar de pui cu sos roquefort