Las vasul roman n apa pentru o ora.
Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul din vas. Intorc muschiul sa se rumeneasca uniform. Scot din vas, las sa se raceasa, apoi tai felii. Sosul rezultat il strecor si il servesc alaturi de friptura. Servim friptura cu salata de sfecla sau cu piure de cartofi si muraturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii