Friptura de porc in vas roman

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc in vas roman

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc;
  • 2 pahare vin;
  • o ceapa;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare, piper, ienibahar, oregano.

Mod de preparare

Las vasul roman n apa pentru o ora.

Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul din vas. Intorc muschiul sa se rumeneasca uniform. Scot din vas, las sa se raceasa, apoi tai felii. Sosul rezultat il strecor si il servesc alaturi de friptura. Servim friptura cu salata de sfecla sau cu piure de cartofi si muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise