autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura de porc in vas roman

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg muschi de porc, 2 pahare vin, o ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, ienibahar, oregano.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Las vasul roman n apa pentru o ora.
Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul din vas. Intorc muschiul sa se rumeneasca uniform. Scot din vas, las sa se raceasa, apoi tai felii. Sosul rezultat il strecor si il servesc alaturi de friptura. Servim friptura cu salata de sfecla sau cu piure de cartofi si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand

3 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Delicioasa....

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Saramura de pui