Las vasul roman n apa pentru o ora.
Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul din vas. Intorc muschiul sa se rumeneasca uniform. Scot din vas, las sa se raceasa, apoi tai felii. Sosul rezultat il strecor si il servesc alaturi de friptura. Servim friptura cu salata de sfecla sau cu piure de cartofi si muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii