Reteta postata pe: 06 decembrie 2009
Ingrediente
1 kg de pulpa de porc, 100 ml vin alb, 50 ml apa, piper, sare, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Pulpa de porc se taie cuburi mari, se presara cu sare si piper si se pune in tigaie. Se prajeste in suc propriu intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga apa si vinul si se fierbe cam 30 de minute. Avem grija sa intoarcem bucatile de carne pe ambele parti. Cand este aproape gata se adauga cimbrul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin" nu uita sa-i faci un
review
Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa
11 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate