autor:

motosca mariana

» » Fripturi

Friptura de porc la cuptor

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
pulpa de porc 500gr, ulei 3-4 linguri, condimente piper cimbru foaie de dafin, vin 1 pahar potrivit, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se aseaza in tava, se adauga condimentele si 1 pahar cu apa si se la cuptor. Cand s-a rumenit se intoarce si se aduga vin. Se mai tine la cuptor pana ce aceasta este patrunsa bine. Se scoate, se lasa putin sa se odihneasca si se portioneaza. Se serveste calda .
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu mere la cuptor

Friptura de porc cu mere la cuptor

Inainte de toate incalziti cuptorul la 180 grade. 1. pregatiti o tava de marime medie pe care o

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de porc impanata la cuptor

Friptura de porc impanata la cuptor

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate

6 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    FOARTE GUSTOASA E FRIPTURICA DE PORC

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • pulpa de porc 500gr
  • ulei 3-4 linguri
  • condimente piper cimbru foaie de dafin
  • vin 1 pahar potrivit
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

FOARTE GUSTOASA E FRIPTURICA DE PORC

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui fraged la cuptor