Friptura de porc la grill

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc la grill

Ingrediente

  • - 1 kg pulpa de porc;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru;
  • - usturoi granulat.

Mod de preparare

1. Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.

2. Se amesteca piperul, cimbrul si usturoiul si se condimenteaza fripturile.

3. Se lasa la rece pentru 30 minute.

4. Se incinge grillul si se aseaza fripturile pe el la foc potrivit. Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte, dupa care se scot intr-un vas de yena, se potrivesc de sare si se lasa acoperite 10 minute.

Eu am servit friptura alaturi de cartofi noi prajiti si salata de ardei copti, dar merge si cu cartofi natur, orez, legume si diferite alte salate sau muraturi.

In afara de pulpa de porc se poate folosi si muschi file, ceafa sau antricot cu os, toate ies la fel de gustoase

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor