Friptura de porc la tava

Timp pregatire
123 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc la tava

Ingrediente

  • 3kg spata de porc ( intr-o bucata)
  • mirodenii pt marinata ( tarhon,rozmarin,ceapa,usturoi)
  • ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • 250ml bere
  • 250ml supa de pui

Mod de preparare

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam si o lasam la frigider cel putin 3-4h. Eu am pregatit-o seara si am lasat-o la macerat, pana a doua zi.

Punem putin ulei intr-o tigaie si prajim carnea pe toate partile pana-si formeaza crusta, apoi adaugam berea si supa, lasam sa dea cateva clocote, dupa care mutam friptura cu tot cu sos intr-o tava si dam la cuptor pentru 2 h.

Se lasa putin la racit, apoi se taie felii si se sesrveste.

Eu am servit fripura, alaturi de cartofi-aurii si ca decor ; flori din sfecla rosie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise