Intr-un bol ceramic combina ingredientele pentru marinata, adauga carnea si lasa deoparte.
Rumeneste arahidele si cimbrul, pana cand se usuca, circa 2-3 minute. Marunteste-le in tocatorul electric pana devin pulbere sau "sare"
Incinge gratarul si frige carnea 3-4 minute pe fiecare parte. Infinge bucatelele pe tapuse mici din lemn si presara arahide sfaramate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii