autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc Stroganoff

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
8 cotlete de porc fara os, 8 felii de sunca de Praga, 8 felii de cascaval moale (Gauda), 100 gr cascaval ras, 100 ml smântâna, 1 lingura de faina, patrunjel tocat, piper, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Cotletele de porc se prajesc putin pe amble parti in tigaie cu putin ulei, se scot pe o farfurie, se sareaza si pipereaza.
Intr-o tava se alterneaza pe verticala (in \"picioare\") cotlet-cascaval-sunca, in asa fel incat sa se ocupe toata tava.
Se acopera cu un sos alb facut din smantana si faina, putin piper si patrunjel verde si se presara cu cascaval ras.
Se da la cuptor pana se gratineaza, la foc potrivit. Se serveste cald cu patrunjel presarat deasupra, acompaniament de cartofi (piure sau prajiti) si salata sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc Stroganoff" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
pulpe de pui la cuptor

pulpe de pui la cuptor

Se parlesc pulpele. Se spala bine, se oparesc si apoi se pun la fiert in cuptor, cu ulei, apa, sare,

7 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.

  • Fara foto

    Balogh Magda , 10 noiembrie 2008

    Reteta delicioasa, buna si pentru mese festive.

  • Fara foto

    szanto imola , 28 august 2008

    Foarte buna si usor de facut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc fara os
  • 8 felii de sunca de Praga
  • 8 felii de cascaval moale (Gauda)
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 ml smântâna
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel tocat
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de piept de pui cu hribi