autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc Stroganoff

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
8 cotlete de porc fara os, 8 felii de sunca de Praga, 8 felii de cascaval moale (Gauda), 100 gr cascaval ras, 100 ml smântâna, 1 lingura de faina, patrunjel tocat, piper, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Cotletele de porc se prajesc putin pe amble parti in tigaie cu putin ulei, se scot pe o farfurie, se sareaza si pipereaza.
Intr-o tava se alterneaza pe verticala (in \"picioare\") cotlet-cascaval-sunca, in asa fel incat sa se ocupe toata tava.
Se acopera cu un sos alb facut din smantana si faina, putin piper si patrunjel verde si se presara cu cascaval ras.
Se da la cuptor pana se gratineaza, la foc potrivit. Se serveste cald cu patrunjel presarat deasupra, acompaniament de cartofi (piure sau prajiti) si salata sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc Stroganoff" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe Sticla

Pui pe Sticla

Se ia puiul se curata, parleste si se spala, se scot maruntaiele si se spala bine inauntru, dupa

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.

  • Fara foto

    Balogh Magda , 10 noiembrie 2008

    Reteta delicioasa, buna si pentru mese festive.

  • Fara foto

    szanto imola , 28 august 2008

    Foarte buna si usor de facut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc fara os
  • 8 felii de sunca de Praga
  • 8 felii de cascaval moale (Gauda)
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 ml smântâna
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel tocat
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava