Ingrediente
8 cotlete de porc fara os, 8 felii de sunca de Praga, 8 felii de cascaval moale (Gauda), 100 gr cascaval ras, 100 ml smântâna, 1 lingura de faina, patrunjel tocat, piper, sare, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
7 voturi
Mod de preparare
Intr-o tava se alterneaza pe verticala (in \"picioare\") cotlet-cascaval-sunca, in asa fel incat sa se ocupe toata tava.
Se acopera cu un sos alb facut din smantana si faina, putin piper si patrunjel verde si se presara cu cascaval ras.
Se da la cuptor pana se gratineaza, la foc potrivit. Se serveste cald cu patrunjel presarat deasupra, acompaniament de cartofi (piure sau prajiti) si salata sau legume.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009
Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.