Cotletele de porc se prajesc putin pe amble parti in tigaie cu putin ulei, se scot pe o farfurie, se sareaza si pipereaza.
Intr-o tava se alterneaza pe verticala (in \"picioare\") cotlet-cascaval-sunca, in asa fel incat sa se ocupe toata tava.
Se acopera cu un sos alb facut din smantana si faina, putin piper si patrunjel verde si se presara cu cascaval ras.
Se da la cuptor pana se gratineaza, la foc potrivit. Se serveste cald cu patrunjel presarat deasupra, acompaniament de cartofi (piure sau prajiti) si salata sau legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii