autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc Stroganoff

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
8 cotlete de porc fara os, 8 felii de sunca de Praga, 8 felii de cascaval moale (Gauda), 100 gr cascaval ras, 100 ml smântâna, 1 lingura de faina, patrunjel tocat, piper, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Cotletele de porc se prajesc putin pe amble parti in tigaie cu putin ulei, se scot pe o farfurie, se sareaza si pipereaza.
Intr-o tava se alterneaza pe verticala (in \"picioare\") cotlet-cascaval-sunca, in asa fel incat sa se ocupe toata tava.
Se acopera cu un sos alb facut din smantana si faina, putin piper si patrunjel verde si se presara cu cascaval ras.
Se da la cuptor pana se gratineaza, la foc potrivit. Se serveste cald cu patrunjel presarat deasupra, acompaniament de cartofi (piure sau prajiti) si salata sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc Stroganoff" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
curcan umplut cu portocale la cuptor

curcan umplut cu portocale la cuptor

se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi

11 voturi    7 comentarii
7h
Fripturi
Friptura de porc

Friptura de porc

Asez carnea in tava, las sa se rumeneasca uniform, condimetez, adaug ceapa, usturoiul, morcovul taiat

0 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.

  • Fara foto

    Balogh Magda , 10 noiembrie 2008

    Reteta delicioasa, buna si pentru mese festive.

  • Fara foto

    szanto imola , 28 august 2008

    Foarte buna si usor de facut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlete de porc fara os
  • 8 felii de sunca de Praga
  • 8 felii de cascaval moale (Gauda)
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 ml smântâna
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel tocat
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Suntem pe un gust. Da e o friptura deosebita pentru o asa festiva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi