autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc umpluta cu sarmale

Autor: socrela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: socrela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
, Ne trebuie 10 sarmale gata facute, 1 bucata mare de piept de porc, 1 punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi, bucatele de sunculita.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se bate bine pieptul de porc pana se face ca o foaie. Se umple cu sarmalutele in foi de varza, se presara din loc in loc bucatele de sunculita si se pun condimente Knorr de usturoi cu afumatura. Se coase sau se leaga pieptul de porc si se baga in punga magica si la cuptor in tava. E gata cand s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc umpluta cu sarmale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe la cuptor cu mamaliguta

Pulpe la cuptor cu mamaliguta

Asez pulpele intr-un vas de yena uns cu unt,le stropesc cu un sos obtinut din ulei,zeama de lamaie,

4 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de iepure cu sos de busuioc

Friptura de iepure cu sos de busuioc

Pasul 1 Pregatim aragazul si o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam bucatile de iepure,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ne trebuie 10 sarmale gata facute
  • 1 bucata mare de piept de porc
  • 1 punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi
  • bucatele de sunculita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi