autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc umpluta cu sarmale

Autor: socrela (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: socrela (Bucatar)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
, Ne trebuie 10 sarmale gata facute, 1 bucata mare de piept de porc, 1 punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi, bucatele de sunculita.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se bate bine pieptul de porc pana se face ca o foaie. Se umple cu sarmalutele in foi de varza, se presara din loc in loc bucatele de sunculita si se pun condimente Knorr de usturoi cu afumatura. Se coase sau se leaga pieptul de porc si se baga in punga magica si la cuptor in tava. E gata cand s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc umpluta cu sarmale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ossobuco milanez

Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot. 2.Legumele

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Bucatele crocante de pui cu cipsuri de casa

Bucatele crocante de pui cu cipsuri de casa

Taie carnea de pui cuburi.Pune faina si sare intr-un vas,firimiturile in alt vas si ouale in al treilea

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ne trebuie 10 sarmale gata facute
  • 1 bucata mare de piept de porc
  • 1 punga Knorr pentru porc cu afumatura si usturoi
  • bucatele de sunculita.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi