Friptura de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de marime potrivita;
  • 1 kg ciuperci prospete (eu prefer pleurotus, dar sunt bune orice fel de ciuperci);
  • 500 g ardei;
  • 2 cepe mari;
  • 2 morcovi;
  • usturoi;
  • 1 pahar vin;
  • sare, piper;
  • unt;
  • 1 plic Knorr punga magica pentru friptura de pui picant.

Mod de preparare

Puiul se taie in bucati si se spala bine.

Se pune in tava putin unt, sau orice alt fel de grasime, dupa care se aseaza un pat din ciuperci, morcovi, ardei si ceapa toate taiate in bucati potrivite. Peste se aseaza bucatile de pui iar apoi se adauga sare si piper dupa gust si continutul unui plic Knorr punga magica pentru friptura de pui picant. Se adauga paharul de vin si se da la cuptor aproximativ 1 ora. Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat. Se poate folosi si punga de la Knorr dar atunci ar trebui sa folositi cantitati mai mici la ingrediente.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor