Friptura de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de marime potrivita;
  • 1 kg ciuperci prospete (eu prefer pleurotus, dar sunt bune orice fel de ciuperci);
  • 500 g ardei;
  • 2 cepe mari;
  • 2 morcovi;
  • usturoi;
  • 1 pahar vin;
  • sare, piper;
  • unt;
  • 1 plic Knorr punga magica pentru friptura de pui picant.

Mod de preparare

Puiul se taie in bucati si se spala bine.

Se pune in tava putin unt, sau orice alt fel de grasime, dupa care se aseaza un pat din ciuperci, morcovi, ardei si ceapa toate taiate in bucati potrivite. Peste se aseaza bucatile de pui iar apoi se adauga sare si piper dupa gust si continutul unui plic Knorr punga magica pentru friptura de pui picant. Se adauga paharul de vin si se da la cuptor aproximativ 1 ora. Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat. Se poate folosi si punga de la Knorr dar atunci ar trebui sa folositi cantitati mai mici la ingrediente.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise