autor:

mihaela cecilia

» » Fripturi

Friptura de pui

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
6 pulpe superioare de pui, 2 linguri de otet balsamic, 4 linguri ulei, 100 ml suc lamaie, 2 lingurite pasta de ardei dulce,2 lingurite mustar dulce cu boabe de mustar, 1/4 lingurita nucsoara macinata, 1/4 lingurita piper alb macinat, 1/4 lingurita ienibahar macinat, 2 lingurite tarhon, patrunjel uscat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza in tava pe partea fara piele. Se amesteca toate celelalte ingrediente mai putin sarea si se adauga 200 ml apa. Se sareaza pulpele dupa gust si se toarna marinata peste pulpe. Se lasa la cuptor 45-50 minute pana s-au rumenit frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cartofi inabusiti cu friptura de pui

Cartofi inabusiti cu friptura de pui

Cartofi se curata se spala si se tau cubulete mari,iar ceapa se taie pestisor se incalzeste in putin

6 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura de pui  inabusita cu mamaliguta

Friptura de pui inabusita cu mamaliguta

Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,

16 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Tare bine arata...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Foarte gustoasa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml suc lamaie
  • 2 lingurite pasta de ardei dulce,2 lingurite mustar dulce cu boabe de mustar
  • 1/4 lingurita nucsoara macinata
  • 1/4 lingurita piper alb macinat
  • 1/4 lingurita ienibahar macinat
  • 2 lingurite tarhon
  • patrunjel uscat
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare bine arata...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc in foietaj