autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Ingrediente
-10 pulpe superioare de pui, -cartofi cat doriti, -3 capatani de usturoi, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele si se sterg cu servet de hartie. Se pun intr-o tava in care s-a pus ulei. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii mari. Se presara sare si piper proaspat macinat. Daca este nevoie se mai pune ulei. Se amesteca toate bine si se introduc in cuptorul incins. Cand este aproape gata se pune usturoiul taiat feliute si se amesteca. Se introduce din nou in cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu cartofi la cuptor si sos alb de nuci

Friptura de pui cu cartofi la cuptor si sos alb de nuci

Taiem pulpele in doua si le dam cu putin ulei si condimentele pentru pui, apoi le lasam la rece de

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Muschiuletul de vita il spalam ,il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati

4 voturi    2 comentarii
5h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    O mancare foarte gustoasa si usor de facut !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Fac si eu un deliciu!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    O mancare ce as putea sa o mananc oricand, imi place mult.

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

      ce deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • -10 pulpe superioare de pui
  • -cartofi cat doriti
  • -3 capatani de usturoi
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O mancare foarte gustoasa si usor de facut !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui cu ananas si Rizi-bizi