Se spala pulpele si se sterg cu servet de hartie. Se pun intr-o tava in care s-a pus ulei. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii mari. Se presara sare si piper proaspat macinat. Daca este nevoie se mai pune ulei. Se amesteca toate bine si se introduc in cuptorul incins. Cand este aproape gata se pune usturoiul taiat feliute si se amesteca. Se introduce din nou in cuptor pana se rumeneste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii