autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura de pui cu sos

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
pulpe/piept de pui (in functie de cate portii sunt la masa-cate o bucata de fiecare persoana), 200 g ciuperci, 100 g usturoi, 200 g suc de rosii, 100 g ulei, sare, piper, boia dulce, cimbru, busuioc, magheran, oregano, coriandru, scortisoara, ardei iute,patrunjel,marar (cantitatile variaza in functie de preferinte)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se pune intr-o tava/un vas termorezistent impreuna cu ciupercile intregi si se asezoneaza cu o parte din mix-ul facut din condimentele mentionate mai sus.Sucul de rosii se amesteca bine cu usturoiul ras si uleiul si se adauga restul.Se toarna peste carnea de pui.

Se da la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu sos de vin

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

22 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu cartofi la cuptor si sos alb de nuci

Friptura de pui cu cartofi la cuptor si sos alb de nuci

Taiem pulpele in doua si le dam cu putin ulei si condimentele pentru pui, apoi le lasam la rece de

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe/piept de pui (in functie de cate portii sunt la masa-cate o bucata de fiecare persoana)
  • 200 g ciuperci
  • 100 g usturoi
  • 200 g suc de rosii
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • busuioc
  • magheran
  • oregano
  • coriandru
  • scortisoara
  • ardei iute,patrunjel,marar (cantitatile variaza in functie de preferinte)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
FICATEI DE PASARE LA GRATAR