autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de pui cu sos

Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, punga magica pentru friptura de pui cu usturoi,, 2 linguri faina,, 4 linguri smantana,, 1 lingura mustar Knorr,, 300 ml supa de pui Knorr,, 1kg cartofi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se pregatesc pulpele conform instructiunilor in punga magica Knorr, se scot din punga si se scurge sosul ramas de la ele in tava in care s-au pregatit si se pune tava pe ochiul aragazului si se adauga faina, smantana, mustarul, supa si se amesteca incontinu pentru a nu face cocoloase pana obtinem consistenta dorita. Separat se pregatesc cartofii natur .se pun pe farfurie pulpele si cartofi si sa adauga deasupra sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu sos de vin

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

22 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui, punga magica pentru friptura de pui cu usturoi,
  • 2 linguri faina,
  • 4 linguri smantana,
  • 1 lingura mustar Knorr,
  • 300 ml supa de pui Knorr,
  • 1kg cartofi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Drob de miel din Bihor