autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de pui cu sos de mustat

Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
-Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi., -1,2 kg pui, -250 gr.smantana, -60 g mustar Knorr, -500 ml. supa de pui knorr, -1-2 linguri otet,sare., -6 galbenusuri de ou, -30 gr.zahar

Dificultate: Medie Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Puiul se pregateste conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de pui cu usturoi Knorr.
Galbenusurile se bat la cald cu sare si otet pana se ingroasa,se adauga supa,zaharul,smantana,mustarul si sare dupa gust.
se fierbe 4-5 minute la foc mic,apoi se toarna peste pui si se serveste cu paste fainoase mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos de mustat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura.

3 voturi    2 comentarii
35 min
Fripturi
Iepure la cuptor cu sos de bere

Iepure la cuptor cu sos de bere

Este reteta mea preferata in ceea ce priveste friptura de iepure preparata la cuptor. Am tot adaptat

28 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    am facut o greseala la titlu este sos de mustar.

Dificultate

Medie

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • -Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi.
  • -1,2 kg pui
  • -250 gr.smantana
  • -60 g mustar Knorr
  • -500 ml. supa de pui knorr
  • -1-2 linguri otet,sare.
  • -6 galbenusuri de ou
  • -30 gr.zahar

Raporteaza reteta

Fara foto

Estera Flori (Chef de cuisine)

am facut o greseala la titlu este sos de mustar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar