Pulpele de pui se presara cu sare, piper si se impaneaza cu usturoi. Se amesteca mierea cu oregano si cu zeama de lamaie si se ung pulpele cu acest amestec. Se lasa la macerat jumatate de ora in frigider. Se presara peste pulpe condiment din punga magica cu ierburi aromate si apoi introducem pulpele in punga.
Lasam la foc mediu timp de 50-60 de minute. Se servesc calde cu garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii