Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele si ciupercile taiate lamele. Se leaga si se da la cuptor.Intre timp facem un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice, ardeiul fasiute. Facem un dressing din mustar cu ulei, zeama de lamaie, sare si piper. Il turnam peste salata verde. Scoatem pieptul cu ciupercile si maslinele din cuptor si il asezam pe patul de salata verde. Presaram boabe de porumb si capere, ornam cu lamele de ciuperci deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii