autor:

tonea ana maria

» » Fripturi

Friptura de pui la cuptor

Autor: tonea ana maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tonea ana maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pui mare (circa 2 kg),, condimente pentru pui Knorr,, boabe piper (10 boabe),, 3 foi mici de dafin,, 3 lingurite usturoi pisat,, 50 gr unt, , 2-3 fire de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul bine cu apa rece si se unge cu unt, dupa care se condimenteaza cu Knorr peste tot, inclusiv inauntru, se introduc boabele de piper in interiorul puiului si cele 3 foi de dafin.

Se toaca cele trei fire de patrunjel si se presara peste pui, dupa care se unge cu usturoi pisat si se pune intreg in cuptor pe gratarul cuptorului cu pieptul in jos iar dedesupt se pune o tava cu apa si se coace la foc mediu circa 1 ora si 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu legume la cuptor

Friptura de pui cu legume la cuptor

Se spala puiul, se taie bucati si se aseaza in tava cu legumele. Se stropeste cu putin ulei, se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare (circa 2 kg),
  • condimente pentru pui Knorr,
  • boabe piper (10 boabe),
  • 3 foi mici de dafin,
  • 3 lingurite usturoi pisat,
  • 50 gr unt
  • 2-3 fire de patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Curcan cu oua Ochi de paun