autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura de pui la cuptor cu ierburi aromate

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
6 bucati piept de pui dezosat, 1 telina mica rasa, 1 ceapa rosie mica rasa, 1 mar mic ras, 1 morcov mic ras, 50 g unt, 200 g cascaval ras, 2 linguri vin alb sec, sare piper, knorr delicat punga magica pt.friptura de pui cu ierburi aromate

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se soteaza in unt, se adauga sare si piper. Se ia din acest mix si se presara peste 3 bucati de carne de pui. Se adauga cascaval ras. Se pune deasupra la fiecare din cele 3 bucati de carne cate o alta bucata de carne drept capac. Se pregateste punga magica knorr cu ierburi pt.friptura de pui conform instructiunilor de pe punga . Se unge o tava cu putin unt. Se da friptura la cuptor. Se adauga vinul dupa cca.10 min. Se lasa pana se rumeneste bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 1 telina mica rasa
  • 1 ceapa rosie mica rasa
  • 1 mar mic ras
  • 1 morcov mic ras
  • 50 g unt
  • 200 g cascaval ras
  • 2 linguri vin alb sec
  • sare piper
  • knorr delicat punga magica pt.friptura de pui cu ierburi aromate

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
muschiulet impletit