1.Cartofii se curata ,se spala si se taie in sferturi.Ceapa curatata se taie rondele.
2.Intr-o tigaie , se pune uleiul de masline ,se adauga cartofii si ceapa ,sare, piper si se lasa sa se caleasca impreuna.La final se adauga cimbru si boia.Se amesteca bine.
3.Pulpele spalate , uscate cu un servet de bucatarie ,se condimenteaza cu sare, piper,praf de curry,oregano,ghimbir,foi de dafin,scortisoara,1 praf de ardei iute si Secretul gustului.Se pun in punga magica Knorr, se leaga si se pune pe o tava la cuptor.Se lasa pana carnea se rumeneste si se patrunde.
4.Friptura de pui se serveste cu cartofii si ceapa ,pregatite in prealabil si un vin alb sec.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii