1.Cartofii se curata ,se spala si se taie in sferturi.Ceapa curatata se taie rondele.
2.Intr-o tigaie , se pune uleiul de masline ,se adauga cartofii si ceapa ,sare, piper si se lasa sa se caleasca impreuna.La final se adauga cimbru si boia.Se amesteca bine.
3.Pulpele spalate , uscate cu un servet de bucatarie ,se condimenteaza cu sare, piper,praf de curry,oregano,ghimbir,foi de dafin,scortisoara,1 praf de ardei iute si Secretul gustului.Se pun in punga magica Knorr, se leaga si se pune pe o tava la cuptor.Se lasa pana carnea se rumeneste si se patrunde.
4.Friptura de pui se serveste cu cartofii si ceapa ,pregatite in prealabil si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii