autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura de pui picanta

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg piept de pui dezosat, usturoi, boia de ardei, piper, sare, ghimbir, vin alb, unt, branza telemea de oaie rasa, cascaval uscat ras, pesmet picant, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Din usturoi se face un mujdei cu care se unge bine carnea. Apoi se condimenteaza, se stropeste cu putin vin si se unge cu unt si se lasa cateva ore asa la rece.

Se da carnea de pui prin ou batut,amestec de branza si cascaval ras si pesmet si se pune intr/un vas termorezistent uns cu putin unt. Se mai toarna un pic de vin alb si mujdei de usturoi se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui picanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura picanta de pui

Friptura picanta de pui

Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa

26 voturi    17 comentarii
45 min
Fripturi
Ceafa de porc in foietaj

Ceafa de porc in foietaj

Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia. Se topeste intr-o cratita untul

15 voturi    29 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Miel la cuptor