Din usturoi se face un mujdei cu care se unge bine carnea. Apoi se condimenteaza, se stropeste cu putin vin si se unge cu unt si se lasa cateva ore asa la rece.
Se da carnea de pui prin ou batut,amestec de branza si cascaval ras si pesmet si se pune intr/un vas termorezistent uns cu putin unt. Se mai toarna un pic de vin alb si mujdei de usturoi se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii