autor:

» » Fripturi

Friptura de pui umplut cu ficatei

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de pui, 1 ceapa, 1 pui grill, 2 graunti de usturoi, 4 linguri de ulei, sare, piper, condimente pentru pui Knorr

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul, se freaca pe deasupra cu ulei si sare, se umple cu ficateii caliti putin cu ceapa solzisori si se baga la cuptor in punga magica Knorr cu ierburi aromate cam 45 de minute. Se serveste cu salata verde cu ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui umplut cu ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1 ceapa
  • 1 pui grill
  • 2 graunti de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui Knorr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui marinata la grill