autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de pui umplut cu ficatei

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de pui, 1 ceapa, 1 pui grill, 2 graunti de usturoi, 4 linguri de ulei, sare, piper, condimente pentru pui Knorr

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul, se freaca pe deasupra cu ulei si sare, se umple cu ficateii caliti putin cu ceapa solzisori si se baga la cuptor in punga magica Knorr cu ierburi aromate cam 45 de minute. Se serveste cu salata verde cu ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui umplut cu ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costite de porc umplute

Costite de porc umplute

1.Se indeparteaza oasele coastelor,apoi cu un ciocan de snitele intindem fiecare bucata ,atat cat

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Cartofii se curata si se taie in jumatate sau sferturi(bucatile sa nu fie prea mici pentru ca se

29 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.